Menyang kontèn

50000 Quaoar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Quaoar (Teleskop Hubble)

50000 Quaoar (simbol: 🝾) iku objèk trans-Neptunus binèr lan kandhidhat planit cilik sing ngorbit Srengéngé ing sabuk Kuiper. Dhèwèké tinemu nalika tanggal 4 Juni 2002 déning astronom Chad Trujillo lan Michael Brown ing California Institute of Technology, saka gambar kang dideleng nganggo Teleskop Oschin Samuel ing Observatorium Palomar.

Quaoar & Weywot

Réferènsi[besut | besut sumber]