3 Idiots

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
teka filem 3 idiots 2009 témbok iki nduwè adegan sing epik lan wisatawan karenan

3 Idiots iku filem teka India sing dibabarné tanggal 20 Dhésèmber 2009.[1] Filem sing jinisé Drama kuwi disutradarai karo Rajkumar Hirani lan sing nulis skenario ya iku Rajkumar Hirani lan Abhijat Joshi.[1] Filem kuwi diprodhuksi karo Vinod Chopra Productions.[1]

Dalan ceritané[besut | besut sumber]

Ana wong loro kanca kenthel ya iku Madhavan lan Sharman Joshi sing nggolèki kancané sing ilang.[2] Wektu nggoleki piyambaké kabèh ngadepi taruhan sing wis kelalen, ngruwetné acara kawinan lan pemakaman.[2] Ndèk lelampahan piyamabké kabèh kelingan karo uwong sing uripé bébas banget ya iku Rancho sing dilakokaké karo Aamir Khan.[2] Rancho nduwè cara sing unik kanggo ngubah uripé piyambaké kabèh.[2] Cerita asrama bab gayutané karo Pia sing dilakokaké karo Kareena Kapoor lan konfliké karo Viru Sahastrabudhhe sing dilakokaké karo Boman Irani dadi bab sing seru ndhik filem iki.[2]


Lagu lataré[besut | besut sumber]

Aal izz well[3]

Zoobi doobi[3]

Behti Hawa Sa Tha Woh[3]

Give me some Sunshine[3]

Jaane Nahin Denge Tujhe[3]


Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c "3 Idiots (2009)". www.movie.co.id. Dijupuk 25 August 2016. 
  2. a b c d e "3 Idiots". www.21cineplex.com. Dijupuk 25 August 2016. 
  3. a b c d e "download kumpulan lagu ost 3 Idiots 2014". www.lagu-india.com. Dijupuk 25 August 2016.