20 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 20 Februari)

Cithakan:Februari2017 20 Fèbruari punika, dinten ingkang kaping 51 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

19 Fèbruari – 20 Fèbruari – 21 Fèbruari