20 Februari

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Cithakan:Februari2016 20 Februari punika, dinten ingkang kaping 51 miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]


Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
19 Februari20 Februari21 Februari
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=20_Februari&oldid=803878"