20 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 20 Februari)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Februari 20 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 51 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

19 Fèbruari – 20 Fèbruari – 21 Fèbruari