1039

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044
Dasawarsa: 1020-an  1030-an  1040-an
Abad: kaping-10  kaping-11  kaping-12
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1039 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1039&oldid=808523"