Żukowo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Żukowo
POL Żukowo COA.svg
Lambang Żukowo
Kartuzy położenie.png
Lokasi Żukowo
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Żukowo
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Żukowo (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.