Żarki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Żarki
POL Żarki COA.svg
Lambang Żarki
120px
Lokasi Żarki
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: 4.387 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Żarki
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Żarki (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 4.387 jiwa.