Świątniki Górne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Świątniki Górne
POL Świątniki Górne COA.svg
Lambang Świątniki Górne
120px
Lokasi Świątniki Górne
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Świątniki Górne
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Świątniki Górne (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.