Łeba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Łeba
POL Łeba COA 1.svg
Lambang Łeba
POL Łeba map.svg
Lokasi Łeba
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 14,8 km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: GLE
Alamat
balé kutha:
...
... Łeba
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Halina Aniela Klińska
Lebaport.jpg

Łeba (Jerman Leba) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.