Łaziska Górne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Łaziska Górne
POL Łaziska Górne COA.svg
Lambang Łaziska Górne
Barkas:POL Łaziska Górne map.svg
Lokasi Łaziska Górne
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Łaziska Górne
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Łaziska Górne (Jerman Ober Lazisk) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.