Ès susu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ice milk
Mint chocolate chip ice milk
Jeneng liyanéIced milk
AjanganDessert
Buku masakan: Ice milk  Médhia: Ice milk

Ès susu, utawa susu es, minangka panganan cuci mulut sing beku kanthi kurang saka 10 persen lemak susu lan kandungan pemanis sing padha karo es krim . Kadang kala ombenan susu es regane luwih murah tinimbang es krim.

Referensi[besut | besut sumber]