Yuki Kato

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Yuki Anggraini Kato
Lair Yuki Anggraini Kato
2 April 1995 (umur 19)
Flag of Indonesia.svg Malang, Jawa Timur
Jeneng liya Yuki Kato
Pagawéyan Aktris, Bintang Iklan
Taun aktif 2005 - saiki
Kaprabawan déning Arti Sahabat
Agama Islam
Wong tuwa Takeshi Kato (Bapak)
Twinawati (Ibu)
Website
Twitter

Yuki Anggraini Kato utawa kang luwih dikenal kanthi jeneng Yuki Kato (lair ing Malang, 2 April 1995; umur 19 taun).[1] Yuki Kato yaiku salah sijiné pemain sinetron kang asalé saka Indonésia.[1] Yuki Kato dikenal lan misuwur jenengé sawisé dadi bintang ing sinetron kang irah-irahané Primata Cantik".[1] Sinetron iki diprodhuksi dening Starvision.[1] Ing sinetron iki, Yuki Kato main bareng karo kancané kang jenengé Irshadi Bagas lan Esa Sigit.[1] Saliyané dadi pemain utama ing sinetron kang irah-irahané Heart Series lan My Love, Yuki Kato uga main ing film kang irah-irahané Jodoh Arietta.[1] Ing sinetron iki Yuki Kato akting dadi adhiké Raffi Ahmad.[1] Saliyané karo Raffi Ahmad, Yuki Kato uga akting karo Laudya Chintya Bella. [1]Yuki Kato nduwéni hobi nyepeda lan maca buku.[1]

Saliyané nduwéni bakat akting, Yuki Kato uga nduwéni kaprigelan nyanyi.[1] Yuki Kato tau dhuet ing tembang OST My Heart bareng karo Irshadi Bagas ing acara My Heart By Request kang dibabaraké ing salah siji stasiun tivi swasta yaiku SCTV.[1] Nalika taun 2010 Yuki Kato dadi bintang ing sinetron Arti Sahabat.[1] Ing serial televisi iki Yuki maragakake Ajeng lan nduweni lawan main karo Steven William Umboh kang main dadi Yudha.[1]

Biografi[sunting | sunting sumber]

Yuki Kato iku anak wadon kang sepisanan saka pasangan Takeshi Kato dan Twinawati.[2] Takeshi Kato, iku salah sijiné Project Manager ing prusahaan gedhé ing Jepang lan saiki dhéwéké manggon ing Jepang.[2] Yuki Anggraini Kato nduwéni adhi kang jenengé Reina Meisilia Kato lan Sakura Des Caesar Kato.[2] Yuki manggon karo ibu lan adhiné ing Kota Wisata, Cibubur.[2]

Pendhidhikan[sunting | sunting sumber]

Yuki Kato yaiku mantan murid SD Fajar Hidayah lan SMP Sekolah Pilar Indonesia.[2] Saiki Yuki dadi murid ing SMA Bakti Mulya 400.[2]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m (id)infoselebindo.com(dipunundhuh tanggal 9 Agustus 2011)
  2. ^ a b c d e f (id)selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 9 Agustus 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yuki_Kato&oldid=840081"