Kutha Malang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Malang)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Malang
Locator kota malang.png
Lambang Kutha Malang
Motto: "Malangkucecwara" (---)
Gambar:Locator kota malang.jpg
Dina Dadi: ---
Walikutha: Drs. Peni Suparto, MAP.
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

124 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

5 Kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 768.000 (2003)
+/- 6.171 jiwa/km²
Suku Bangsa: wong Jawa
Agama: Kejawen, Islam, Protestan, Katulik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Jawa lan Basa Indonesia
Kantor Balékutha Malang

Kutha Malang iku kutha gedhe nomer 2 ing Jawa Timur sawise Surabaya, jembar wilayah kutha iki ± 124 km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

112,34'09" - 11,41'34" Bujur wetan 7,54'52", 22 - 8,03'05", 11 Lintang kidul

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Malang ketata jroning 5 kecamatan, lan 57 kelurahan. Kecamatan-Kecamatan ing kutha Malang yaiku:

Ekonomi & Sosial[sunting | sunting sumber]

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Jawa Wétan
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Malang&oldid=817448"