Yekaterina Gamova

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Yekaterina Gamova

Cithakan:Infobox volleyball player Yekaterina Aleksandrovna Gamova (Rusia: Екатерина Александровна Гамова) (lair ing tanggal 17 Oktober 1980 ing Chelyabinsk) iku sawijining pamain voli wadon Rusia. Dhèwèké iku anggota tim nasional sing menangaké medali emas ing taun 2006 lan 2010, nalika pertandingan FIVB dianakaké lan medali pérak nalika Olimpiade ing taun 2000 in Sidney lan 2004 in Aténa. Dhèwèké iku dhuwuré 2,02 mèter. Iki tegesé dhèwèké salah sijining atlit wadon sing dhuwur dhéwé sadonya. Tugasé dhèwèké sajroning tim iku outside hitter/opposite.

Gamova iku anggota tim nasional wadon bal voli Rusia sing menangaké Kajuwaran Donya ing 2010 lan diarani minangka pamain sing minulya dhéwé ing acara iku.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yekaterina_Gamova&oldid=829014"