Westminster Abbey

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Westminster Abbey

The Collegiate Church of St Peter, Westminster, sing luwih ditepungi kanthi jeneng Westminster Abbey, iku sawijining gréja kanthi arsitèktur Gothic ing Westminster, London, ing sisih kulon Palace of Westminster. Gréja iki papan tradhisional kanggo panobatan raja lan ratu Inggris lan uga pasaréyan para raja lan ratu. Saliyané iku, nalika papan iki uga dienggo pawiwahan para pangéran Inggris.

Sing disarèkaké ing kéné[sunting | sunting sumber]

Nave[sunting | sunting sumber]

Transept lor[sunting | sunting sumber]

Transept kidul[sunting | sunting sumber]

Poets' Corner

Cloisters[sunting | sunting sumber]

North Choir Aisle[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Westminster_Abbey&oldid=821619"