Velika Morava

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Velika Morava (Велика Морава)
Asal (kali) Stalać, central Serbia, from Zapadna Morava and Južna Morava
Muara Danube, west of Smederevo, Serbia
Negara-negara Dhaérah Ilèn Serbia, Montenegro, Macedonia, Bulgaria
Dawa 185 km (493 km)
Rata-rata ili banyu 255 m³/s at the mouth
Tlatah Ilèn 37,444 km²

‘’’Velika Morava’’’ utawa Great Morava (Aksara Sirilik Serbia: Велика Морава, Velika Morava) iku pérangan pungkasan saka Kali Morava (Cyrillic: Морава), sawijining sistem kali utama ing Serbia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Velika_Morava&oldid=865432"