Usmar Ismail

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Usmar Ismail

Usmar Ismail lair ing Bukittinggi, Sumatra Kulon, 20 Maret 1921 – tilar donya 2 Januari 1971 kanthi umur49 taun yaiku salah sijiné sutradara Indonésia.[1] Kariré diwiwiti minangka asistèn sutradara ing Perfini kang digawé ing taun 1950.[1] Ing taun 1952-1953 nutukaké studi ing Univèrsitas Los Angeles jurusan film lan éntuk gelar Bachelor of Arts.[1] Usmar Ismail séda ing taun 2 Januari 1971, amarga stroke.[1]

Filmografi[sunting | sunting sumber]

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d (id)Usmar Ismail(23 Juni 2011)
  2. ^ (id)Usmar Ismail(23 Juni 2011)

Pranala najaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Usmar_Ismail&oldid=830705"