Tony Stewart

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Anthony Wayne Stewart
TonyStewartAugust2007.jpg
Lair 20 Mei 1971 (umur 43)
Papan lair Columbus, Indiana
Panghargaan

1991 USAC Rookie of the Year

1996 Indianapolis 500 Rookie of the Year

1996 IRL Rookie of the Year

1999 Winston Cup Rookie of the Year

Inducted in the National Midget Auto Racing Hall of Fame
Statistik NASCAR Sprint Cup Series
Nomer. mobil lan tim 14 – Stewart Haas Racing
Posisi 2010 7th
Finish paling apik 1st – 2002, 2005, 2011
Balapan kapisanan 1999 Daytona 500 (Daytona)
Menang pisanan 1999 Exide NASCAR Select Batteries 400 (Richmond)
Menang pungkasan 2010 Pepsi Max 400 (California)
Menang Top 10 Pole
39 247 12
Statistik NASCAR Nationwide Series
Nomer. mobil lan tim 4 – Kevin Harvick Inc.
Posisi 2010 NNS 93rd
Finish paling apik 21st - 1998
Balapan kapisan 1996 Goody's Headache Powder 300 (Daytona)
Menang kapisan 2005 Hershey's Take 5 300 (Daytona)
Menang pungkasan 2011 DRIVE4COPD 300 (Daytona)
Menang Top 10 Pole
10 39 6
Statistik NASCAR Camping World Truck Series
Finish paling apik 61st - 2005
Balapan pungkasan 1996 Cummins 200 (IRP)
Menang kapisanan 2002 Virginia Is For Lovers 200 (Richmond)
Menang pungkasan 2003 Virginia Is For Lovers 200 (Richmond)
Menang Top 10 Pole
2 5 0


Anthony Wayne Stewart (utawi Tony Stewart; lair ing Columbus, Indiana, Amérika Sarékat, 20 Mei 1971; umur 43 taun) inggih punika panjenengané pambalap mobil ingkang misuwur ugi professional saking Amérika Sarékat. Ing mangsa punika panjenengané mandap ing bebalapan NASCAR, minangka ngelajengaken mobil #14 Office Depot/Old Spoice, panjenengané ungi ngendarake Chevrolet Impala. Saderené mindak ing bebalapan NASCAR, panjenengané ugi naté mandap ing bebalapan IndyCar Racing.,ugi dados jawara umum ing mangsa taun 1997. Bebungahipun salebetipun ing bebalapan NASCAR inggih punika kalebet jawara umum NASCAR ing mangsa taun 2002, 2005 ugi 2011.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tony_Stewart&oldid=833380"