Matt Kenseth

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Matt Kenseth
MattKenseth&KevinHarvick.jpg
Lair 10 Maret 1972 (umur 42)
Papan lair Cithakan:Bendera wisconsin Cambridge, Wisconsin
Panghargaan NASCAR Sprint Cup Rookie of the Year 2000
Juwara umum NASCAR Winston Cup 2003
Juwara IROC 2004
Pamenang Daytona 500 2009
Statistik NASCAR Sprint Cup Series
Nomer. mobil lan tim #17 – Roush Fenway Racing
Posisi 2010 Posisi 5
Finish paling apik Juara – 2003
Balapan kapisanan MBNA Gold 400 1998 (Dover)
Menang pisanan Coca-Cola 600 2000 (Charlotte)
Menang pungkasan Auto Club 500 2009 (California)
Menang Top 10 Pole
18 189 4
Statistik NASCAR Nationwide Series
Posisi 2010 NNS Posisi 81
Finish paling apik Posisi 2 – 1998
Balapan kapisan Red Dog 300 1996 (Charlotte)
Menang kapisan GM Goodwrench Service Plus 200 1998 (Rockingham)
Menang pungkasan Diamond Hill Plywood 200 2009 (Darlington)
Menang Top 10 Pole
25 167 16
Statistik paling anyar kacathet ing 10 Januari 2011.

Matthew Roy "Matt" Kenseth (miyos wonten Cambridge, Wisconsin, Amérika Sarékat, tanggal 10 Mei 1972), punika satunggiling pambalap montor NASCAR saking Amérika Sarékat, sapunika piyambakipun guyub sareng Roush Fenway Racing sareng mobil Ford Fusion. Kenseth sampun mimpangaken kalih gelar juwara NASCAR ing taun 2003.

Pranala njawi[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Matt Kenseth ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Matt_Kenseth&oldid=829646"