Sevilla

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Sevilla
Pojok kutha Sevilla
Katedral

Sevilla minangka kutha paling gedhé nomer papat lan dumunung ing bagéan kidul Spanyol. Pedunungé ana 704.154 jiwa (2005). Kutha iki minangka ibukutha wilayah otonomi Andalusia, lan ibukutha Provinsi Sevilla. Kutha iki jembar wilayahé 140 km² lan kapadhetan pedunung 5.029 jiwa/km².

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Sevilla duwé telu kutha kembar, miturut Sister Cities International, Inc. (SCI):

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sevilla&oldid=812956"