Scooby Doo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Scooby Doo
Gambar:Scooby-gang-1969.jpg
Genre Mystery
Adventure
Comedy
Horror
Format Animated series
Sing gawé Joe Ruby
Ken Spears
Pengisi suara Don Messick
Casey Kasem
Frank Welker
Nicole Jaffe
Indira Stefanianna Christopherson
Heather North
Pat Stevens
Lennie Weinrib
Marla Frumkin
Christina Lange
Kellie Martin
Grey DeLisle
Mindy Cohn
Scott Menville
Matthew Lillard
Negara United States
Basa English
Gunggung musim 24
Gunggung épisode 313
Prodhuksi
Produser eksekutif William Hanna
Joseph Barbera
Durasi 22–43 min.
Parusahan prodhuksi Hanna-Barbera Productions (1969-1994)
Warner Bros. Animation (2002-present)
Distributor Taft Broadcasting (1969–1986)
Great American Broadcasting (1988–1991)
Warner Bros. Television (2002–present)
Siaran
Saluran asli CBS (1969–1976)
ABC (1976–1994)
The WB (2002–2005)
The CW (2006–2008)
Cartoon Network
(1992–present)
Tayang perdhana September 13, 1969 (1969-09-13) – present
Status Present
Pranala jaba
Situs resmi

Scooby Doo yaiku film animasi utawa kartun, nanging saiki sampun diparingi cerita uga film bioskop. Kartun Scooby Doo iku kapisan wonten ing taun 1969. Pandamèle yaiku Hanna-Barbera.

Karakter film[sunting | sunting sumber]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Scooby_Doo&oldid=851818"