San Antonio, Texas

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

San Antonio kuwi kutha ing Amérika Sarékat. Dunungé ing sisih kidul, yakuwi ing negara bagéyan Texas. Ing taun 2005, kutha iki nduwèni pedunung 1.256.509 jiwa. Ing dhaérah metropolitan, cacahing pedunung ana 1.889.797 jiwa. Kutha iki jembaré 1.067 km².

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=San_Antonio,_Texas&oldid=814972"