Rudolf Virchow

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dr. R.L.K. Virchow

Rudolf Ludwig Karl Virchow (lair 13 Oktober 1821, ing Schivelbein, Pomerania; wafat 5 September 1902, ing Berlin) iku sawijining dhokter, patologis, sajarahwan, ahli biologi, lan politikus saka Jerman.

Referensi[sunting | sunting sumber]

Virchow, RLK (1978) Cellular pathology. 1859 special ed. ,204-207 John Churchill London, UK.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rudolf_Virchow&oldid=825366"