Rega

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ing pangerten kang umum, rega kajarwakake cacahe bayar utawa ragat kang diwenehake wong siji marang liyane kanggo piwales saka barang utawa panggaweyan kang diwenehake marang dheweke.

Ing tataran elmu ekonomi, rega umume kasebutake minangka cacahe dhuwit kang digunakake kanggo oleh barang liya kanthi kang wis tinamtu akehe, umpamane pira rupiah saben sak kilogram barang A. Ing bagan [barter]], rega uga kajarwakake bandhingane barang siji lan liyane nalika barang iku kaijolake.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rega&oldid=851804"