Kilogram

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kilogram (Kg) petungan resmi ndonya kanggo ngukur massa (bobot). Sekilo iku gunggungan seka 1.000 gram. kilo tegese sewu.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kilogram&oldid=805138"