Pulo Miangas

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

5°34′2″N 126°34′54″E / 5.56722°N 126.58167°E / 5.56722; 126.58167

Miangas iku pulo paling jaba Indonésia sing dumunung ing cedhak tapel wates antara Indonésia karo Filipina. Pulo iki klebu jroning wewengkon désa Miangas, kecamatan Nanusa, Kabupatèn Kapuloan Talaud, provinsi Sulawesi Lor, Indonésia. Miangas iku salah siji pulo sing kagabung jroning gugusan Kapuloan Nanusa sing wewatesan langsung karo Filipina.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Miangas&oldid=827055"