Pulau Rhun, Banda, Maluku Tengah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Pulau Rhun

Peta lokasi Désa Pulau Rhun
Provinsi Maluku
Kabupatèn Maluku Tengah
Kecamatan Banda
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -
Rhun

Pulau Rhun yaiku salah siji désa kang ana ing Kecamatan Banda Kabupatèn Maluku Tengah, Maluku, Indonésia.