Pulau Haruku, Maluku Tengah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Pulau Haruku

Peta lokasi Kecamatan Pulau Haruku
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Maluku Tengah
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Pulau Haruku iku salah sijining kecamatan neng Kabupaten Maluku Tengah provinsi Maluku.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Maluku Tengah