Provinsi Çanakkale

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Provinsi Çanakkale

Provinsi Çanakkale iku sawijining provinsi Turki. Wilayah provinsi iki dumunung ing rong bawana, yaiku ing Eropah lan Asia. Ibu kutha provinsi iki yaiku Çanakkale. Kutha Gelibolu (Yunani: Καλλίπολις) dumunung ing provinsi iki.