Provinsi Adana

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kozan tarihyerlesim.jpg

Provinsi Adana kuwi sawijining provinsi kang jembar wewengkoné 14.030 km², dumunung ing Region Mediterranean sisih kidul Turki. Provinsi kang wewatesan karo provinsi iki yakuwi Mersin ing sisih kulon, Hatay ing sisih kidul-wétan, Osmaniye ing sisih wétan, Kahramanmaraş ing sisih lor-wétan, Kayseri ing sisih lor, lan Niğde ing sisih lor-kulon. Ibukuthané yakuwi kutha Adana.

Distrik[sunting | sunting sumber]

Adana dipérang dadi 14 distrik (ibukutha dicithak kandel):

Museum[sunting | sunting sumber]

Situs sajarah[sunting | sunting sumber]

Festival[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Distrik ing Turki

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Adana&oldid=840230"