Polewali, Polewali Mandar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Polewali

Peta lokasi Kecamatan Polewali
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Polewali Mandar
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Polewali iku salah sijining kecamatan neng Kabupatèn Polewali Mandar provinsi Sulawesi Kulon.

Désa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Polewali Mandar, Sulawesi Kulon
Lambang Kabupatèn Polewali Mandar

Kecamatan: Allu | Anreapi | Balanipa | Binuang | Campalagian | Limboro | Luyo | Mapilli | Matakali | Matangnga | Polewali | Tapango | Tinambung | Tutallu | Wonomulyo

Sulawesi Kulon
Lambang Provinsi Sulawesi Kulon

Kabupatèn: Majene | Mamuju | Mamuju Lor | Mamasa | Polewali Mandar

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Bali menyang: Kabupatèn Polewali Mandar