Kabupatèn Majene

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Majene
Lambang Kabupaten Majene
Lambang Kabupatèn Majene
Motto: "---"
Peta lokasi Kabupatèn Majene)
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Majene
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

4 kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katolik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane
Web: http://www.majenekab.go.id/

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Majene iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kulon, kutha Majene iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Majene katata jroning 4 kecamatan, --- désa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Banggae
  2. Malunda
  3. Pamboang
  4. Sendana

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Majene, Sulawesi Kulon
Lambang Kabupatèn Majene

Kecamatan: Banggae | Malunda | Pamboang | Sendana

Sulawesi Kulon
Lambang Provinsi Sulawesi Kulon

Kabupatèn: Majene | Mamuju | Mamuju Lor | Mamasa | Polewali Mandar

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Bali menyang: Provinsi Sulawesi Kulon

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Majene&oldid=811702"