Kabupatèn Mamasa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Mamasa
120px
Lambang Mamasa
Motto: "---"
Peta lokasi Kabupatèn Mamasa
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Mamasa
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

11 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katolik lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Mamasa iku salah siji kabupaten ing Provinsi Sulawesi Kulon, kutha Mamasa iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wilayah Kabupaten iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Mamasa katata jroning 11 kecamatan, --- désa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Aralle
  2. Mamasa
  3. Mambi
  4. Messawa
  5. Pana
  6. Nosu
  7. Sesena Padang
  8. Sumarorong
  9. Tabang
  10. Tabulahan
  11. Tanduk Kalua

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Sulawesi Kulon
Lambang Provinsi Sulawesi Kulon

Kabupatèn: Majene | Mamuju | Mamuju Lor | Mamasa | Polewali Mandar

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Bali menyang: Provinsi Sulawesi Kulon

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Mamasa&oldid=811707"