PayPal

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
PayPal Inc.
Jinis Divisi eBay
Indhustri Perbankan
Sadurungé Benz & Cie.
Daimler Motoren Gesellschaft
Diadegaké Palo Alto, California,
Amerika Serikat (1999)
Sing ngadegaké Peter Thiel
Max Levchin
Kantor pusat San Jose, California,
Amerika Serikat
Dhaérah layanan Internasional
Prodhuk Bank digital
Perantara pembayaraan
Indhuk eBay Inc.
Situs wèb www.paypal.com


PayPal Inc. yaiku sarana kang digunakake kanggo dol tinuku kanthi cara on line. Sarana iki digunakake kanggo mbayar utawa dol tinuku, kanthi sarana kartu kredit, rekening bank, kredit pembeli utawa saldo rèkening, tanpa nuduhaké informasi keuangan.

PayPal dunungé ana ing San Jose, California. PayPal wiwit ana ing taun 1998 lan diakuisisi déning eBay ing taun 2002.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=PayPal&oldid=833616"