PayPal

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
PayPal Inc.
Jenis Divisi eBay
Industri Perbankan
Pendahulu Benz & Cie.
Daimler Motoren Gesellschaft
Didirikan Palo Alto, California,
Amerika Serikat (1999)
Pendiri Peter Thiel
Max Levchin
Kantor pusat San Jose, California,
Amerika Serikat
Daerah layanan Internasional
Produk Bank digital
Perantara pembayaraan
Induk eBay Inc.
Situs web www.paypal.com


PayPal Inc. yaiku sarana kang digunakake kanggo dol tinuku kanthi cara on line. Sarana iki digunakake kanggo mbayar utawa dol tinuku, kanthi sarana kartu kredit, rekening bank, kredit pembeli utawa saldo rèkening, tanpa nuduhaké informasi keuangan.

PayPal dunungé ana ing San Jose, California. PayPal wiwit ana ing taun 1998 lan diakuisisi déning eBay ing taun 2002.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=PayPal&oldid=833616"