San Jose, California

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Basilika San José

San José (baca: San Hosé) yaiku jeneng kutha ing Amerika Serikat. Manggone ning bageyan kulon. Yaiku ning negara bageyan California, Amerika Serikat. Wilayah metropolitan San Jose yaiku kutha San Jose, Santa Clara, Sunnyvale, sarta daerah ing sakupenge.

Ing taun 2006, kutha iki duwe cacah pedunung akehe 953.679 jiwa lan duwe luas wilayah 461,5 km². Kanthi kepadatan pedunung 1.976,1 km².

Letak San Jose

San Jose manggone ing kidul Teluk San Francisco, lan dadi kutha paling gedhe saka Silicon Valley. Saka San Francisco mara San Jose amung udakara 40 menit nganggo mobil. Daerah Silicon Valley dikenal amarga industri IT / komputer program.

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab San Jose, California ing Wikimedia Commons.

Cithakan:Kota besar di AS Cithakan:Negara bagian California Cithakan:California-geo-stub