Paus Stephanus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Stephanus punika nami saking sanga Paus Gréja Katulik Roma:

  1. Paus Santo Stephanus I (254-257)
  2. Paus Stephanus II (752-757)
  3. Paus Stephanus III (767-772)
  4. Paus Stephanus IV (816-817)
  5. Paus Stephanus V (885-891)
  6. Paus Stephanus VI (896-897)
  7. Paus Stephanus VII (929-931)
  8. Paus Stephanus VIII (939-942)
  9. Paus Stephanus IX (1057-1058)

Cathetan disambiguasi[sunting | sunting sumber]

  • Dhaptar ing inggil inggih punika dhaptar ingkang tumut dhumateng dhaptar Paus resmi Vatikan ingkang dipunwedalaken nalika taun 1961.
  • Salebetipun dhaptar Paus sadèrengipun taun 1961, wonten sedasa Paus kanthi nami Stephanus.
  • Stephanus II ingkang kapilih nalika taun 752 tilar donya namung salebetipun wektu 3 dinten sasampunipun kapilih, lan malah sadèrèngipun panjenenganipun dipuntahbisaken. Puniki dados alasan panjabelan naminipun saking dhaptar Paus 1961. Puniki nyebabaken karumitan éwah-éwahan sedaya panomeran saking Paus Stephanus sanèsipun. Kanthi mekaten, Stephanus II salebetipun dhaptar ingkang énggal (kadosdéné ing inggil), rumiyin sadèrèngipun taun 1961 dipunsebat minangka Stefanus III.
  • Pabandhingan dhaptar Paus kanthi nami Stephanus:
Dhaptar Paus Stephanus wiwit 1961 Dhaptar Paus Stephanus sadèrèngipun 1961
No Nami No Nami
1 Santo Stephanus I (254-257) 1 Santo Stephanus I (254-257)
2 Stephanus II (752)
2 Stephanus II (752-757) 3 Stephanus III (752-757)
3 Stephanus III (767-772) 4 Stephanus IV (767-772)
4 Stephanus IV (816-817) 5 Stephanus V (816-817)
5 Stephanus V (885-891) 6 Stephanus VI (885-891)
6 Stephanus VI (896-897) 7 Stephanus VII (896-897)
7 Stephanus VII (929-931) 8 Stephanus VIII (929-931)
8 Stephanus VIII (939-942) 9 Stephanus IX (939-942)
9 Stephanus IX (1057-1058) 10 Stephanus X (1057-1058)


Disambig.svg
Puniki kaca disambiguasi nami tiyang (ingkang sok dipunginaaken kanggé nami papan panggénan) — satunggiling bantuan navigasi kanggé ngarahaken Penjenengan tumuju dhumateng artikel ingkang leres, ing antawisipun sapérangan tiyang ingkang kagungan nami ingkang sami. Menawi Panjenengan dumugi kaca puniki langkung pranala saking artikel sanès, wonten saénipun Panjengengan wangsul dhumateng artikel kasebat lan ngleresaken pranalanipun supados langsung tumuju dhumateng artikel tiyang ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Stephanus&oldid=834061"