Paus Stephanus II

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cathetan: Salebetipun sumber-sumber sadèrèngipun taun 1960an, Paus puniki sok-sok dipunsebat Stephanus III lan Paus kapilih Stephanus dipunsebat Stephanus II. Pirsani artikel "Paus kapilih Stephanus" kanggé katrangan langkung jangkep.

Stephanus II
Emblem of the Papacy SE.svg
Asma wiyosan boten dipunkawruhi
Wiwit mengku 752
Dumugi 27 April 757
Dipunrumiyini Zakarias
Dipunlajengaken Paulus I
Miyos boten dipunkawruhi
Séda 27 April 757
panggènan boten dipunkawruhi
Paus kanthi nami Stephanus sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Stephanus II (???-27 April 757) punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 752 dumugi 27 April 757.

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Zakarias
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paulus I


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Stephanus_II&oldid=841151"