Paus Stephanus I

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Santo Stephanus I
Milai mengku jabatan c. 12 Mei 254
Ngantos 2 Agustus 257
Anggantosaken Lusius I
Dipun gantos déning Sixtus II
Data pribadi
Asma lair Stephanus
Lair ???
Roma, Kakaisaran Romawi
Séda 2 Agustus 257
Roma, Kakaisaran Romawi
Paus sanès kanthi asma Stephen

Paus Stephanus I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (254-257) lan ngladosi minangka uskup Roma wiwit tanggal 12 Mei 254 dumugi 2 Agustus 257.

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
Paus Lusius I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Sixtus II


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Stephanus_I&oldid=816993"