Pamela Anderson

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pamela Anderson
Pam Anderson 2009.jpg
Asma wiyosan Pamela Denise Anderson
Miyos 1 Juli 1967 (umur 46)
Comox, British Columbia, Kanada
Asma sanès Pamela Anderson Lee
Sisihan Rick Salomon (October 6, 2007 - February 22, 2008; annulled)
Kid Rock (August 3, 2006 - November 27, 2006; bercerai)
Tommy Lee (February 19 1995 - February 28 1998; bercerai) 2 anak
Situs resmi http://www.pamelachannel.com

Pamela Denise Anderson (lair ing Ladysmith, British Columbia, 1 Juni 1967; umur 46 taun) yaiku aktris, model, lan penulis saka Kanada, dheweké dikenal uga karo jenneg Pamela Anderson Lee sawisé nikah karo pemain drum Mötley Crüe, Tommy Lee, Bintang kang sering nglakoni operasi payudara iki, dikenal dadi icon bintang seksi. [1] Dheweké dikela uga karo jeneng Pamela Anderson Lee sawisé nikah karo pemain drum Mötley Crüe, yaiku Tommy Lee.[1]

Wanita kang tau dadi produser film iki, tinggal bebarengan karo anak lanangé loro saka aktor Tommy Lee amarga perceraian ning taun 1998.[1]

Wiwit taun 2002, Pamela njalani hubungan pisah-sambung karo penyanyi Kid Rock nganti akiré nikah tanggal 29 Juli 2006, ananging pernikahan mau uga ora suwe lan akiré cerai tanggal 27 November 2006.[1]

Pamela Anderson tau unjuk kebolehan ning drama panggung ALADIN, acara teater Wimbledon, Inggris. [2] Dheweké olih peran dadi Ginnie, si jin seksi. [2]

KARIR[sunting | sunting sumber]

Awal kariré dimulai nalika dheweké tampil ning majalah Playboy wulan Oktober 1989. [1] Saka minaté ning dunya modeling, akiré dheweké mutusaké kanggo manggon ning Los Angeles lan ngejar kariré.[1] Kanggo nunjang kariré ning bidang modeling, Pamela nglakoni breast implant supaya dadi tambah menarik.[1] Mula dheweké dadi salah siji model ning majalah Playboy kang dilakoni awit taun 1989 nganti saiki.[1]

Pamela mulaini karir ning dunya film awit taun 1991. [1] Pemeran Casey Jean Parker ning serial hit BAYWATCH kuwi uga aktifis PETA, yaiku organisasi pecinta kewan kang kerep nglakoni protes babagan panggunaan bahan wulu kewan kanggo didadikaké pakaian. [1]


FILMOGRAFI[sunting | sunting sumber]

Fil-fil kang tau diperani dening Pamela Anderson [1]:

  • 1990 PLAYBOY: SEXY LINGERIE II
  • 1991 PLAYBOY VIDEO PLAYMATE CALENDAR 1991
  • 1991 PLAYBOY: WET & WILD III
  • 1991 PLAYBOY: SEXY LINGERIE III
  • 1991 THE TAKING OF BEVERLY HILLS
  • 1992 PLAYBOY VIDEO CENTERFOLD: PAMELA ANDERSON
  • 1992 PLAYBOY: THE BEST OF SEXY LINGERIE
  • 1992 PLAYBOY: PLAYMATE BLOOPERS
  • 1992 PLAYBOY: PLAYMATES IN PARADISE
  • 1992 PLAYBOY: PLAYMATE PRIVATE PLEASURES
  • 1993 SNAPDRAGON
  • 1994 RAW JUSTICE
  • 1995 NAKED SOULS
  • 1995 BAYWATCH THE MOVIE: FORBIDDEN PARADISE
  • 1995 PLAYBOY: THE BEST OF PAMELA ANDERSON
  • 1995 EDENQUEST: PAMELA ANDERSON
  • 1996 BARB WIRE
  • 1998 PAM & TOMMY LEE: STOLEN HONEYMOON
  • 1998 PLAYBOY: CELEBRITIES
  • 1998 A TASTE OF PLAYBOY: PERSONALITIES VOLUME 1
  • 1998 PLAYBOY: BLONDES, BRUNETTES, REDHEADS
  • 1999 PLAYBOY: SEXIEST HOME VIDEOS
  • 1999 CELEBRITIES CAUGHT ON CAMERA: VOLUME 1
  • 1999 PLAYBOY: PLAYMATE PROFILE VIDEO COLLECTION FEATURING MISS FEBRUARY 1999, 1996, 1993, 1990
  • 2002 PLAYBOY: PRIME TIME PLAYMATES
  • 2002 PLAYBOY: THE ULTIMATE PAMELA ANDERSON
  • 2002 SCOOBY-DOO
  • 2003 SCARY MOVIE 3
  • 2003 PAULY SHORE IS DEAD
  • 2004 PLAYBOY: 50 YEARS OF PLAYMATES
  • 2005 NO RULES
  • 2006 BORAT: CULTURAL LEARNINGS OF AMERICA FOR MAKE BENEFIT GLORIOUS NATION OF KAZAKHSTAN
  • 2008 SUPERHERO MOVIE
  • 2008 BLONDE AND BLONDER
  • 2010 COSTA RICAN SUMMER
  • 2010 HOLLYWOOD & WINE
  • 2010 THE COMMUTER

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k (id)biografi Pamela Anderson dipununduh tanggal 10 Juli 2011
  2. ^ a b (id)Pemela Anderson di Teater Wimbledon dipununduh tanggal 10 Juli 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pamela_Anderson&oldid=830969"