Nicole Scherzinger

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Nicole Scherzinger

Latar wuri
Jeneng Nicole Prescovia Elikolani Valiente
Lair 29 Juni 1978 (umur 36)
Honolulu, Hawaii, United States
Génré Pop, R&B
Pegawéyan Singer, songwriter, dancer, record producer, model, actress,
Taun aktif 1997–present
Label A&M, Interscope
Magepokan karo Pussycat Dolls (2005-2010), Eden's Crush (2001)
Situs wèb nicolescherzingermusic.com

Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger (utawa luwih kondhang karo jeneng Nicole Kea) (lahir 29 Juni 1978) dheweké penyanyi, pencipta lagu, lan penari saka Amerika Serikat, lair ning Honolulu, mulai kariré ning dunya musik awit taun 2001, dheweké kuwi kamasuk anggota saka vokalis grup musik Pussycat Dolls.[1] lahir tanggal 29 Juni 1978 ing kutha Honolulu, Hawaii, AS saka pasangan berdarah campuran, Alfonso Valiente berdarah Filipina lan Rosemary berdarah Hawaii lan Rusia. kang ndadekaké salah duga publik, opomaneh akeh sing ngira yen Nicole saka Pakistan. [1]

Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger. Penyanyi kang akhir - akhir iki sibuk dadi juri X FACTOR iki bertunangan karo pembalap F1, Lewis Hamilton.[2]

lan bapaké mbenerké Alfonso Valiente, yen pembalap wis ngelamar putriné. "Ya, mereka bertunangan. Calon menantuku adalah pria yang baik, sangat bersahaja. Semua anggota keluargaku menyukainya," jawabé.[2]

pasalé wis patang tahun pacaran lan sempat putus akhiré melangkah ing pernikahan.[2]

DISKOGRAFI[sunting | sunting sumber]

Album[sunting | sunting sumber]

  • HER NAME IS NICOLE
  • KILLER LOVE

Lagu[sunting | sunting sumber]

  • 2007: "Whatever U Like" (featuring T.I)
  • 2007: "Baby Love" (featuring will.i.am)
  • 2008: "Puakenikeni (featuring Brick & Lace)

Lagu Unggulan[sunting | sunting sumber]

  • 2006: "Lie About Us" Avant (featuring Nicole Scherzinger)
  • 2006: "Come to Me" P.Diddy (featuring Nicole Scherzinger)
  • 2008: "Scream" Timbaland (featuring Keri Hilson & Nicole Scherzinger)
  • 2008: "Yes We Can" will.i.am (featuring multipile artists)

FILMOGRAFI[sunting | sunting sumber]

Televisi[sunting | sunting sumber]

  • 2003 Half & Half
  • 2003 My Wife & Kids
  • 2010 The X Factor
  • 2010 Dancing with the Stars
  • 2010 How I Met Your Mother
  • 2011 Big Time Rush
  • 2011 The X Factor

Film[sunting | sunting sumber]

  • 2003 LOVE DON'T COST A THING
  • 2003 CHASING PAPI
  • 2012 MEN IN BLACK III


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b (id)Nicole Elikolani Prescovia Scherzingerdipununduh tanggal 20 Juni 2011
  2. ^ a b c (id)Berita Nicole Elikolani Prescovia Scherzingerdipununduh tanggal 20 Juni 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nicole_Scherzinger&oldid=831465"