Nglebur, Jiken, Blora

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Nglebur

Peta lokasi Désa Nglebur
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Blora
Kecamatan Jiken
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Nglebur iku salah sawijining desa / Kalurahan ing Kecamatan Jiken, Kabupatèn Blora, provinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]