Nglobo, Jiken, Blora

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Nglobo

Peta lokasi Désa Nglobo
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Blora
Kecamatan Jiken
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Nglobo iku salah sawijining desa / Kalurahan ing Kecamatan Jiken, Kabupatèn Blora, provinsi Jawa Tengah, Indonesia. Désa Nglobo klebu tlatah sing nduwèni kandhutan lenga patra ing Blok Cepu. Ing taun 1945 PTMN Cepu wiwit madeg ing tilas lokasi pangeboran lenga patra duwèké Shell, antara liya ing désa Nglobo.[1]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]