Nancy Ajram

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Nancy Ajram ing taun 2008

Nancy Nabil Ajram (Arab: نانسي نبيل عجرم‎) (Nancy 'Ajram) (lair ing Beirut, Libanon, 16 Mei 1983) iku sawijining panyanyi wadon Libanon. Ing taun 2007 dhèwèké wis ngedol luwih saka 30 yuta rekaman musik. Dhèwèké wis tau mbabar pitung album. Déning Oprah Winfrey, Nancy Ajram diarani minangka salah sijining tokoh Wétan Tengah sing nduwé pangaribawa gedhé.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nancy_Ajram&oldid=828992"