Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Mungkid

Peta lokasi Kecamatan Mungkid
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Jembar wewengkon - km²
Cacah pedunung -
 - Kapadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -


Kecamatan Mungkid iku salah siji kecamatan ing kabupaten Magelang, provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Kantor kecamatan Mungkid dumunung ing Jl.Raya Blabak No.1 Mungkid[1]. Ing kecamatan Mungkid iki, yaiku ing désa Mendut dumunung sawijining candhiBuddha yaiku Candhi Mendut.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Ambartawang
  2. Blondho
  3. Bojong
  4. Bumireja
  5. Gondhang
  6. Mendut
  7. Mungkid
  8. Ngrajek
  9. Pabèlan
  10. Pagersari
  11. Paremana
  12. Pragawati
  13. Rambeanak
  14. Sawitan
  15. Senden
  16. Treka

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Deleng Uga[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Magelang


 

Mungkid, Magelang, Jawa Tengah

Désa-désa: Ambartawang | Blondho | Bojong | Bumireja | Gondhang | Mendut | Mungkid | Ngrajek | Pabèlan | Pagersari | Paremana | Pragawati | Rambeanak | Sawitan | Senden | Treka

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mungkid,_Magelang&oldid=805529"