Monzón

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Monzón
Escudo de Monzón.svg
(Lambang Monzón)
Motto:
Localización de Cinca Medio (Aragón).svg
Dina dadi
Ibu kutha Monzón
Gubernur Fernando Heras Laderas
Wilayah
 - Total:

155,01 km²
Daerah Tk. II
 - Cacah:

Pedunung
 - Total (2004):
 - Kapadhetan:

17.042
109,94/km²
Suku bangsa
Agama
Basa Spanyol
Zona wektu (GMT+1)
Maskot
Lagu kedaerahan

Monzón kuwi sawijining kutha ing Spanyol lan minangka ibukutha wilayah otonom Aragon.

Cacahing pedunung ing wilayah pusat kutha yakuwi 17.042 jiwa (2009). Jembar wilayahé yakuwi 155,01 km².


Koordinat: 41°54′N 0°11′E / 41.9°N 0.183°E / 41.9; 0.183

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Monzón&oldid=824807"