Monomer

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ing kimia, sawijining monomer iku struktur molekul sing bisa iketan sacara kimia karo monomer liyané kanggo nyusun molekul polimer sing dawa lan makaping-kaping. Monomer bisa arupa hidrokarbon, gula, asam amino, utawa asam lemak.

Pirsanana uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Monomer&oldid=839123"