Michal Bílek

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Michal Bílek
Informasi pribadi
Jeneng pepak Michal Bílek
Tanggal lair 13 April 1965 (umur 49)
Papan lair Praha, Cékoslowakia
Dhuwur 1,77 mèter
Posisi pamain Glandhang tengah
Karir remaja
1973–1982 Sparta Praha
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1982–1983 Sparta Praha 13 (0)
1984–1985 RH Cheb 50 (4)
1986–1990 Sparta Praha 135 (32)
1990–1992 Real Betis 59 (11)
1992–1993 Sparta Praha 28 (5)
1993–1996 Viktoria Žižkov 91 (20)
1996–1998 Sparta Praha 15 (1)
1998–2000 FK Teplice 76 (11)
Total 430 (74 )
Tim nasional
1987–1992 Cékoslowakia 32 (11)
1992–1995 Republik Céko 3 (0)
Manajer tim
2001 FK Teplice
2001–2002 Cartaginés
2002–2003 Timnas Céko U19
2003–2006 Chmel Blšany
2006 Viktoria Plzeň
2006–2008 Sparta Praha
2008–2009 Ružomberok
2009– Céko
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only.
† Appearances (Goals).


Michal Bílek (lair tanggal 13 April 1965 ing Praha) iku sawijining manten pamain bal-balan Céko lan Cékoslowakia. Posisiné yaiku glandhang tengah. Ing taun 2012 dhèwèké dadi palatihé tim nasional bal-balan Céko.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Michal_Bílek&oldid=834039"