Massa atom

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Massa atom saka unsur kimia yakuwi massa sawijining atom ing kahanan meneng, umumé dinyatakaké jroning satuan massa atom. Massa atom sering disinonimaké karon massa atom relatif, massa atom rata-rata, lan berat atom. Senadyan mangkono, ana bédané sethithik amarga nilai-nilai kasebut bisa arupa rata-rata bobot saka massa kabèh isotop unsur, utawa massa saka sawijining isotop waé.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Massa_atom&oldid=820373"