Kunduran, Blora

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Kunduran

Peta lokasi Kecamatan Kunduran
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Blora
Jembar wewengkon - km²
Cacah pedunung -
 - Kapadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 25 desa
1 kelurahan

Kecamatan Kunduran iku salah siji kecamatan ing kabupaten Blora, provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Kecamatan Kunduran wewatesan ing sisih lor karo Kecamatan Todanan lan Kecamatan Japah, ing sisih wétan karo Kecamatan Ngawen, ing sisih kidul karo Kecamatan Jati lan ing sisih kulon karo Kabupaten Grobogan.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Bakah
  2. Balong
  3. Bejirejo
  4. Blumbangrejo
  5. Botoreco
  6. Buloh
  7. Cungkup
  8. Gagaan
  9. Jagong
  10. Jetak
  11. Kalangrejo
  12. Karanggeneng
  13. Kedungwaru
  14. Kemiri
  15. Klokah
  16. Kodokan
  17. Kunduran
  18. Muraharjo
  19. Ngawenombo
  20. Ngilen
  21. Ploso Rejo
  22. Sambiroto
  23. Sempu
  24. Sendangwates
  25. Sonokidul
  26. Tawangrejo

Pendhidhikan[sunting | sunting sumber]

Cacahing sekolah ing Kecamatan Kunduran ya iku: Taman Kanak-kanak 24, Sekolah Dasar 44, Madrasah Ibtidaiyyah 4, Sekolah Luar Biasa - Sekolah Menengah Pertama 3, Madrasah Tsanawiyah 2..

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kunduran,_Blora&oldid=805310"