Khabarovsk

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Khabarovsk (Basa Inggris)
Missing map.png
Coordinates
n/a
Administrative status
Federal subject
In jurisdiction of
Administrative center of
n/a
n/a
n/a
Local self-government
Charter n/a
Municipal status n/a
Walikutha n/a
Badan Perwakilan n/a
Area
Wewengkon n/a
Population (as of the 2002 Census)
Pedunung
- Rangking
- Kapadhetan
n/a
n/a
n/a
Events
Madeg n/a
Other information
Kodhe pos n/a
Kodhe tilpun n/a
Official website
n/a
Coat of Arms of Khabarovsk.svg

Khabarovsk punika salah satunggalipun asma kutha misuwur lan paling gedhé ing tlatah Khabarovsk. Kutha Khabarovsk dumunung ing 30 km saking tapel wates RRC.Ugi kagolong kutha paling gedhe ka-loro ing Rusia, wonten ing tlatah wétan sabadanipun Vladivostok.Ingkang angadahi cacahé pedunung 583.072 jiwa ing taun (2002).

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Khabarovsk ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Khabarovsk&oldid=832901"