Kde domov můj?

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Not Škroup saka Kde domov můj

Kde domov můj? ("Endi omahku?") iku lagu kabangsané Ceko. Lagu iki ditulis ing taun 1834 déning František Škroup lan Josef Kajetán Tyl.

Tèks[sunting | sunting sumber]

Kde domov můj, kde domov můj?
Voda hučí po lučinách,
bory šumí po skalinách,
v sadě skví se jara květ,
zemský ráj to na pohled!
A to je ta krásná země,
země česká domov můj,
země česká domov můj!

Alihbasa[sunting | sunting sumber]

Endi omahku? Endi omahku?
Banyu bebisik ngliwati tegal
Cemara lèrèn sadhuwuring watu karang,
Kembang musim semi mengkilat ing kebon,
Sorga ing bumi yang dideleng!
Lan iku tanah ayu,
Tanah Ceko, omahku!
Tanah Ceko, omahku!
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kde_domov_můj%3F&oldid=812466"